Lentemarkt en E-bike Opstapdag bij Liemers Fietsen in Duiven

Lentemarkt en E-bike Opstapdag bij Liemers Fietsen in Duiven

22 maart, 2024 Uit Door admin

Op zondag 24 maart wordt het weer een gezellige drukte bij Liemers Fietsen op ‘t Holland 63 in Duiven, want dan vindt de Lentemarkt plaats! Van 11.00 uur tot 16.00 uur staat deze markt garant voor een dag vol plezier en vertier.

Wat staat er allemaal op het programma tijdens deze lentemarkt? Nou, om te beginnen is er voor de fietsliefhebbers onder ons een E-bike opstapdag! Een uitgelezen kans om de nieuwste elektrische fietsen uit te proberen en te ervaren hoe comfortabel en gemakkelijk ze zijn. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of gewoon eens wilt zien wat die elektrische fietsen te bieden hebben, iedereen is welkom om een testrit te maken.

Maar dat is nog niet alles! De lentemarkt biedt ook een keur aan andere activiteiten en attracties. Verwen je smaakpapillen met heerlijke hapjes, snuffel rond bij de verschillende kraampjes met bijzondere spullen en snuisterijen, geniet van de vrolijke deuntjes van de muziek en nip aan gezellige drankjes terwijl je rondkijkt.

En laten we de sterren van de show niet vergeten: fietsen! Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe fiets of gewoon wat inspiratie wil opdoen, is de Lentemarkt de place to be. Van stadsfietsen tot mountainbikes, van elektrische fietsen tot kinderfietsen, er is voor elk wat wils.

Kortom, er valt genoeg te beleven tijdens de Lentemarkt bij Liemers Fietsen.