Leuke gratis activiteiten voor iedereen in de Liemers

Leuke gratis activiteiten voor iedereen in de Liemers

28 juni, 2021 Uit Door admin

Ben jij een echte Crea Bea en hou je ervan om anderen blij te maken? Geef je dan op voor het maken van Happy Stones, vrolijke zwerfkeien die je helemaal zelf ontwerpt. Versier ze met een mooie boodschap of een leuke tekening. Naast een gezellige ontmoeting met elkaar hopen we ook een beetje vrolijkheid te brengen door de Happy Stones in Duiven en omgeving te verspreiden.

De eerste workshop was op 24 juni maar er is ook nog een workshop op donderdag 29 juni van 10.00-12.00 uur in De Stek. Meld je aan via info@kerkvoornu.nl. Je kunt de keien ook ophalen in De Stek en er thuis mee aan de slag gaan.

Verlang jij ook weer naar een gezellig en culinair samenzijn? Kom dan op 29 juni, 5 en 13 juli om te genieten van een heerlijke maaltijd en een goed gesprek., d e inloop is vanaf 18.00 uur. Geef je op voor deze Meet&Eat avonden via meet-eat@kerkvoornu.nl.

Voor alle 60 plussers is er de inloopochtend, elkaar ontmoeten en gezelligheid staan deze ochtend centraal. Je bent welkom voor een kopje koffie of thee met iets lekker erbij, lijkt dat je wat? Loop dan vooral even binnen op 3 juli van 10.00 tot 12.00 uur, opgeven is niet nodig.

Ook aan de kinderen wordt natuurlijk gedacht. Dezelfde middag, zaterdag 3 juli van 14.00 tot 16.00 uur is er de KidzSummerparty met allerlei leuke wateractiviteiten. Alle kinderen van de basisschool zijn welkom voor een middag vol (water)pret. Geef je op via info@kerkvoornu.nl en neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Vanaf deze week deelt KerkvoorNu flesjes water uit met daarop de mooie boodschap “Kom als je dorst hebt”. Op vertoon van dit kaartje ontvang je een gratis kopje koffie, thee of een glas fris. Mocht je ze niet tegenkomen in Duiven en omgeving, dan kun je op de Facebookpagina of via Instagram dezelfde afbeelding ook vinden, ook bij vertoon van deze afbeelding op jouw telefoon kun je een gratis consumptie ontvangen.

Naast deze leuke activiteiten ben je doordeweeks ook altijd welkom in De Stek tussen 9.00 en 17.00 uur. Neem een kijkje op www.KerkvoorNu.nl voor meer informatie over ons en alle activiteiten. Wil je informatie over zalenverhuur? Kijk dan op www.DeStek.nl.