Liemers Posbankloop 2020 gaat niet door

Liemers Posbankloop 2020 gaat niet door

28 maart, 2020 Uit Door admin

De coronacrisis is een heftige tijd die ons allen treft en met pijn in ons hart heeft het Coördinatieteam Liemers Posbankloop & bestuur Stichting Liemers Klumpke moeten besluiten om Liemers Posbankloop 2020 te annuleren.

De maatregelen en adviezen vanuit de overheid en RIVM zijn in die mate aangescherpt dat zij het niet veilig achtten om op 27 juni zoveel mensen bijeen te brengen. Ook niet als op 1 juni de maatregelen versoepeld zouden worden. De verantwoordelijkheid voor het welzijn van wandelaars, vrijwilligers, de horeca waar zij mee samenwerken en anderen is simpelweg te groot. Voor extreem weer hebben zij inmiddels protocollen, maar tegen een pandemie zijn zij helaas niet opgewassen.

Ingeschreven deelnemers hebben een e-mail met meer informatie ontvangen. Geen e-mail ontvangen? Neem dan contact met hun op.

Natuurlijk gaan ze niet bij de pakken neerzitten en gaan zij alles op alles zetten om voor 26 juni 2021 een hele mooie lustrumeditie te organiseren. Met de tijd en energie die zij al in de editie van dit jaar hebben gestoken, liggen er alvast mooie plannen en routes klaar voor 2021. Daar gaan jullie in de loop van het jaar van alles over lezen op deze pagina. Hopelijk kunnen we er volgend jaar samen een prachtige wandeldag van maken!

Voor nu rest hun niets dan iedereen een goede gezondheid toe te wensen. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Zij hopen jullie allemaal te zien bij de start van de Liemers Posbankloop op zaterdag 26 juni 2021!