Politie Duiven

Politie Duiven

Dit is de officiële Facebookpagina van de Nederlandse Politie. U vindt hier informatie van de politie in de gemeente Duiven. U kunt geen meldingen doorgeven via Facebook. Hiervoor belt u met de politie via 0900-8844 of, in spoedeisende gevallen, met 112.
Politie Duiven
Politie Duiven
Volgt u ons evenement al?
Klik even op onderstaande link, en op ‘geïnteresseerd’!

http://bit.ly/2DbxAge
Politie Duiven
Politie Duiven
Grote hennepkwekerij op het industrieterrein in Duiven opgerold.
Politie Duiven
Politie Duiven
Themachat zeden

Word jij of je vriend(in) lastiggevallen? Of geïntimideerd en gechanteerd, bijvoorbeeld met naaktfoto’s? Deel je verhaal met de politie en kom te weten wat jij kunt doen om dit te stoppen. Dat kan morgen woensdagavond 13 februari, van 19u tot 21u op de chat vanwww.vraaghetdepolitie.nl/chat
Politie Duiven
Politie Duiven
Kent u de Fixi-app al?

Een melding over de openbare ruimte binnen de gemeente kan tegenwoordig heel makkelijk gedaan worden met de FIXI-app. Met de FIXI-app kan iedereen overal en altijd meldingen maken van bijvoorbeeld gebreken aan het wegdek of schade aan straatmeubilair in de openbare ruimte binnen de gemeente. Om de app te downloaden ga naar www.fixi.nl

U zult zich mogelijk afvragen waarom wij dit posten? Dit doen wij omdat wij regelmatig meldingen ontvangen met betrekking tot defecte straatverlichting of losliggende stoeptegels. U zult begrijpen dat wij dit niet kunnen oplossen en deze meldingen dan ook altijd door moeten zetten. Des te fijner is het wanneer uw klacht gelijk bij de juiste instantie terecht komt.
Politie Duiven
Politie Duiven
Op vrijdagochtend 25 januari werd na onderzoek in een pand op een industrieterrein in Duiven een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk aangetroffen. Het gaat hierbij om Pools vuurwerk van de categorie 1.1G oftewel gevaar voor massa explosie. Het vuurwerk werd in beslag genomen en zal na onderzoek ter vernietiging worden aangeboden. Een onderzoek naar de eigenaar van dit vuurwerk is in gang gezet.
Politie Duiven
Politie Duiven
Dak sneeuw vrij?

Mocht u bij u in de buurt ook zo'n opvallend sneeuwvrij dak zien en het vermoeden hebben dat er iets niet klopt? Meldt dit dan bij ons. Dit kan door te bellen met 0900-8844 of door te bellen met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Melding doen via een PB kan uiteraard ook!