Magicshow in Duiven!

Magicshow in Duiven!

28 september, 2023 Uit Door admin

Duiven – Op zondag 8 oktober staat de Ogtent in Duiven bol van magie en verwondering. De Magische Ring Arnhem, een bekende vereniging van gepassioneerde goochelaars, presenteert een adembenemende show vol illusies, close-up magic, tafelgoochelen en meer. Dit magische spektakel is geschikt voor jong en oud en belooft een middag vol betovering en verbazing.

De show vangt aan om 14.00 uur en zal tot ongeveer 15.30 uur duren. Kaartjes zijn verkrijgbaar voor slechts 4,50 euro en kunnen online worden aangeschaft via de website van de Ogtent (www.ogtent.nl).

Tijdens deze magische middag krijgen de inwoners van Duiven en omgeving de kans om te genieten van een onvergetelijke voorstelling, gepresenteerd door de ervaren goochelaars van de Magische Ring Arnhem. Het belooft een bijzondere belevenis te worden, waarin de grenzen van de verbeelding worden opgerekt.

Voor degenen die zelf de kneepjes van het goochelen willen leren, biedt de Magische Ring Arnhem maandelijkse clubavonden in Duiven. Voor vragen en meer informatie over deze clubavonden kan contact worden opgenomen met de Magische Ring via telefoonnummer 06-22262928. Daarnaast is er een Facebookpagina waarop geïnteresseerden een kijkje kunnen nemen: Facebookpagina van de Magische Ring Arnhem.