Man twee keer in dezelfde nacht betrapt met drank op achter stuur

Man twee keer in dezelfde nacht betrapt met drank op achter stuur

12 januari, 2019 Uit Door admin

Duiven – Een man heeft de politie in Duiven in de nacht van vrijdag op zaterdag een bult werk bezorgd. De man werd betrapt op het rijden onder invloed. Na een rijverbod te hebben gekregen kwam de politie hem later in de nacht weer tegen in dezelfde auto.

De bestuurder van dit voertuig bleek, na een indicatie test, alcohol te hebben gedronken waarna hij voor verder onderzoek is meegenomen naar het politiebureau in Zevenaar. Na een ademanalyse bleek hij een uitslag van 570 ugl te hebben geblazen, hiervoor kreeg de man een boete en tevens kreeg hij een rijverbod.

Hardleers
Later in de nacht, zagen agenten dezelfde man opnieuw rijden. Hij werd weer aangehouden en blies bij een nieuwe blaastest opnieuw veel te hoog. Omdat de man reed tijdens een rijverbod wilde de politie de man weer aanhouden voor verder onderzoek op het politiebureau. Echter wilde hij deze keer geen verdere medewerking verlenen waarna hij met enig verzet is aangehouden. Na een ademanalyse op het politiebureau bleek hij een uitslag te hebben van 420 ugl. Voor beide feiten is proces verbaal opgemaakt.

foto: Politie Duiven