MediaMarkt Duiven feestelijk geopend

19 februari, 2015 Uit Door admin

Westervoort 00087Duiven – De MediaMarkt in Duiven is donderdag feestelijk geopend door vestigingsdirecteur Maarten Leuverink samen met de cosmetische vredesduif Marijke Helwegen.

Ruim 100 belangstellenden stonden om 8.00 uur te wachten voor het nieuwe filiaal van de MediaMarkt in Duiven. Om 8 uur gaven Marijke Helwegen en vestigingsdirecteur Maarten Leuverink een druk op de knop en hiermee was de winkel officieel geopend.

Met de lokroep “Roekoe Roekoe” en samen met al het personeel werden de eerste klanten van de nieuwe winkel welkom geheten.

De winkel biedt een enorm assortiment met ruim 100.000 merkartikelen verdeeld over twee verdiepingen. Op maar liefs 3500 m2 vierkante meter is alle nieuwe elektronica te vinden, van de nieuwste Ultra HD- en curved televisies tot hybride fotocamera’s, smartphones en tablets. Ruim 100 mensen hebben met de komst van de mediagigant een full time job.

Belangstellenden konden ook op de foto met Marijke Helwegen en gaf ze het startsein van een exclusieve Facebook actie: Vind de rode duif in Media Markt Duiven en maak kans op mooie prijzen zoals €5OO,- shoptegoed. Elke twee uur word er een rode duif verstopt in de vestiging met een geldbedrag, je kunt hints volgen op de site van de MediaMarkt, deze actie duurt t/m zondag.

Vrijdagavond komt Jan Smit zijn nieuwste cd signeren van 19.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag en zondag zijn er ook nog activiteiten. Spectaculair is bovendien dat de “enige echte troon uit de hitserie Game of Thrones” te bewonderen is in de winkel!

Ook is er zaterdag de mogelijkheid om een televisie te winnen !! om 12.00 uur start de Sterkste man/Sterkste vrouw competitie, wie het langst de televisie omhoog houdt wint een 55 inch Samsung Ultra HD TV’.