Musicalvereniging PIT! Speelt, zingt en danst de hilarische voorstelling ‘Après-ski’

Musicalvereniging PIT! Speelt, zingt en danst de hilarische voorstelling ‘Après-ski’

22 oktober, 2023 Uit Door admin

Het is tijd om je ski’s en je lachspieren klaar te maken voor de komische musicalvoorstelling ‘Après-ski’, uitgevoerd door de getalenteerde leden van Musicalvereniging PIT!. Deze bruisende productie zal het publiek op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 oktober doen schaterlachen in de OGtent in Duiven.


Het Verhaal van ‘Après-ski’

In ‘Après-ski’ volgen we de avonturen van de familie Van Vleuten, die een verrassingsfamilievakantie willen organiseren voor oma. De vakantie voert hen naar het ski-resort ‘Après-ski’. Echter, het hotel van Joop en Astrid bevindt zich in een lastige situatie. Een groep investeerders wil het hotel overnemen en beschikbaar stellen voor hun zakelijke klantrelaties. De spanning stijgt terwijl iedereen wacht op de inspecteur die het hotel komt beoordelen. De winter staat voor de deur en het hotel is tot de nok toe volgeboekt. Maar dat is niet alles, het weer slaat om, en er lijkt geen einde te komen aan de ellende die dit hotel moet doorstaan.

De musical ‘Après-ski’ belooft een avond vol humor, liefde en verrassingen te worden, en is geschikt voor alle leeftijden.

Kaartverkoop en Informatie

Benieuwd naar deze hilarische voorstelling? Reserveer nu je kaarten via de website www.pitduiven.nl, waar je ook meer informatie vindt over de locatie en tijden. Kaarten zijn tevens verkrijgbaar bij de Pompernikkel.

Mis deze kans niet om te genieten van een onvergetelijke avond vol muziek, zang en dans, verzorgd door Musicalvereniging PIT!. Wees er snel bij voordat de kaarten zijn uitverkocht!

Over Musicalvereniging PIT!
Musicalvereniging PIT! is een gepassioneerde groep van getalenteerde artiesten uit Duiven, die het publiek entertainen met meeslepende musicalvoorstellingen en evenementen. Met ‘Après-ski’ hopen ze de harten van het publiek te veroveren en een onvergetelijke ervaring te bieden.