Opening HORNBACH Outlet Duiven 9 tot en met 12 mei

Opening HORNBACH Outlet Duiven 9 tot en met 12 mei

3 mei, 2024 Uit Door admin
Van donderdag 9 tot en met zondag 12 mei opent HORNBACH tijdelijk een speciale outlet. Deze outlet is te vinden aan de Nieuwgraaf 42 in Duiven, direct achter de HORNBACH projectbouwmarkt op het bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf. In de outlet van zo’n 5.000 m2 worden artikelen verkocht voor 50% van de prijs of minder. Denk aan gereedschappen, behang, bbq’s, deuren en accessoires voor tuin, sanitair en keuken. En zoals het bij een echte outlet hoort: OP=OP.

 

 

 

HORNBACH Outlet Duiven is gevestigd in het pand aan de Nieuwgraaf 42, dat de projectbouwmarkt vorig jaar heeft gekocht met het doel er een HORNBACH Vloeren-vestiging te openen. Nu een deel van het pand nog leeg staat, besloot HORNBACH er vanaf Hemelvaartsdag vier dagen lang een outlet te openen. Vestigingsmanager Kevin Lagas legt uit waarom: “Sommige artikelen gaan bijvoorbeeld uit het vaste assortiment. Weggooien is natuurlijk zonde en wie weet is er iemand anders die de artikelen nog goed kan gebruiken. Een duurzame oplossing voor ons en een voordelige oplossing voor onze kanten. Want wij bieden het gehele outlet-assortiment aan voor maximaal 50% van de prijs.”

 

 

 

Grote diversiteit aan artikelen
De artikelen die in de outlet worden verkocht zijn afkomstig uit alle Nederlandse HORNBACH-vestigingen. Er is dan ook een grote diversiteit aan artikelen. Variërend van gereedschappen, behang en barbecues, tot accessoires voor sanitair, keuken en tuin. Kevin: “Iedereen is welkom van 9 tot en met 12 mei in Duiven. We zijn geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Om goed voorbereid op pad te gaan, kunnen klanten thuis alvast een kijkje nemen op hornbach.nl/outlet. Hier is het assortiment te zien dat enkel verkrijgbaar is in de fysieke outlet.” HORNBACH Outlet Duiven is gevestigd aan de Nieuwgraaf 42 in Duiven. Betalen is alleen mogelijk met pin.