Opera Gelderland-Oost zingt met Loo budgetconcert

Opera Gelderland-Oost zingt met Loo budgetconcert

27 maart, 2024 Uit Door admin

Liefhebbers van operamelodieën komen zondag 21 april aan hun trekken bij het optreden van Opera Gelderland-Oost (OGO) in het Huis van Loo, Loostraat 34 in Loo. Het concert begint om 15.00 uur. De zaal is open vanaf 14.30 uur. De entree is EUR 10,00 contant.

 

Koor en solisten brengen in wisselende samenstellingen operamelodieën ten gehore van beroemde componisten als Mozart, Verdi en Donizetti. De veelzijdigheid van het koor komt mooi tot uiting tijdens het zingen van klassiekers uit onder meer Die Zauberflöte, Maria Stuarda en Die Lustigen Weiber von Windsor. Opera Gelderland-Oost bestaat al bijna veertig jaar. In die tijd heeft het koor een naam opgebouwd met grote operaproducties en bijzondere concerten. Vorig jaar heeft het koor nog samen met solisten en het Regionaal Mandoline en Gitaar Orkest een drukbezocht concert gegeven in de Remigiuskerk in Duiven. Koor en solisten  staan onder leiding van dirigent Frank Litjens. Vaste pianist Rik Helmes zorgt voor de muzikale begeleiding.

 

Het concert wordt concertante uitgevoerd, dat wil zeggen zonder regie en decor. Dat wordt gevormd door de sfeervolle ontmoetingsruimte.

 

Kaartverkoop voorafgaand aan het concert bij het Huis van Loo. Toegangskaarten reserveren kan ook via info@operago.nl of telefonisch bij Milou Ankoné, tel.  0316-246498. De kaarten liggen dan klaar bij de kassa.

 

voor de agenda
21 april 2024
Loo Budgetconcert
Opera Gelderland-Oost
Huis van Loo,
Loostraat 34, Loo (Duiven)
Aanvang: 15.00 uur
Entree: EUR 10,00 contant
Kaartverkoop: voorafgaand aan het concert bij het Huis van Loo, via info@operago.nl of tel. 0316-246498

 

foto: Opera Gelderland-Oost is klaar voor het concert in Loo, foto Frans Ypma