Optreden van Robin & Roel, Een Zolder vol Verhalen

Optreden van Robin & Roel, Een Zolder vol Verhalen

14 mei, 2024 Uit Door admin

Op 19 mei 2024 (1e pinksterdag) spelen Robin & Roel hun voorstelling ‘Een Zolder Vol Verhalen’ (try-out) in de OGtent te Duiven.

De inloop start om 14:30 uur en de voorstelling om 15:00 uur (met een duur van ±75 minuten). Na het einde is er de gelegenheid om na te praten en een borrel te drinken.

In de muziekvoorstelling ‘Een Zolder Vol Verhalen’ gaan Robin & Roel terug in de tijd naar kostbare momenten uit het verleden. Hoe zou het zijn als je weer terug zou kunnen gaan naar dat mooie moment van vroeger? “Weet je nog dat huis daar op de hoek waar je bent geboren?” “Met wie danste je graag op dansles?”

Door middel van onder andere deze vragen, veel interactie en akoestische livemuziek nemen Robin & Roel de mensen mee naar de mooiste momenten uit het leven van het publiek. Ze nemen je mee naar een oude zolder waar een mysterieuze kist vol spullen van vroeger staat. Robin & Roel gaan terug naar de scenes en verhalen van de spullen, aan de hand van muziek van vroeger en nu. Er worden verhalen gedeeld met elkaar en mensen worden in de spotlights gezet. Veel bekende Nederlandse liedjes zullen voorbij komen en er wordt (natuurlijk) gegarandeerd meegezongen.

Laat je verrassen door interactie, muziek en een vleugje nostalgie terwijl we samen kostbare herinneringen delen. Deze voorstelling zit boordevol ‘Oja!’ momenten, waarin we die herinneringen nieuw leven inblazen.

Advies: _Kom samen met je vader en/of moeder en laat je verrassen! (Wie naar de voorstelling komt wordt aangeraden een jeugdfoto mee te nemen, zodat de herinneringen nóg meer tot leven komen)

Praktische informatie: Datum en tijd : zondag 19 mei 2024 , inloop vanaf 14:30 uur, aanvang voorstelling om 15:00 uur (duur ±75 minuten) Locatie: De OGTENT, Adres: Remigiusplein 9, Duiven Parkeren/vervoer: Er is voldoende gratis parkeermogelijkheid in de buurt van de OGTENT. Kaartverkoop: Voorverkoop adres: Eetcafé bij de Buren Duiven en Online: Via de volgende link: https://deogtent.nl/product/de-gouden-herinnering-een-zolder-vol-verhalen/ Meer informatie: https://degoudenherinnering.nl/muziek-voorstelling/