Paasactiviteiten op het Eilandplein in Duiven

Paasactiviteiten op het Eilandplein in Duiven

17 april, 2019 Uit Door admin

Zaterdagmiddag 20 april zijn er op het Eilandplein in Duiven-Zuid van 13:00 uur tot 15:00 uur allerhande activiteiten in het kader van Pasen.
Op het plein is een paashaas aanwezig, Drumfanfare PCL uit Lobith verzorgt de muzikale omlijsting, een springkussen en Stichting Mikado is er met Koffiepraat.

De wijkraad zorgt natuurlijk weer voor het paaseieren schilderen voor de groepen 1 t/m 4 van de basisscholen. Deze keer mogen zij van de Wijkern gebruik maken op het Eilandplein. De ingang is via het Praathuis 304. Eieren, verfsetjes, limonade, paasbrood en andere lekkernijen zijn aanwezig, zodat het een feestelijke middag wordt. De enthousiaste paashaas is ook present en kan met jullie op de foto.

Kinderen die wel woonachtig zijn in de wijk, maar niet in onze wijk op school zitten of kinderen die in het paasweekend bij (groot)ouders in de wijk logeren zijn ook van harte welkom.
Opgave kan door middel van de antwoordstroken op de flyers die op de scholen klaar liggen of tijdens onze openingstijden in het Praathuis 304. Aanmelden kan ook via e-mail : info@duivenzuidoost.nl