Peter en Marjolein Houthuijzen van Welling Catering & Grand café Bij Welling verkozen tot de Duivense ondernemer van het jaar 2017

Peter en Marjolein Houthuijzen van Welling Catering & Grand café Bij Welling verkozen tot de Duivense ondernemer van het jaar 2017

10 januari, 2018 Uit Door admin

Duiven – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van MKB Duiven op woensdag 10 januari zijn tijdens een feestelijke happening de winnaars bekendgemaakt van de Rabobank Arnhem en Omstreken Duivense ondernemer van het jaar en de Spiegel & Reflex Duivense starter van het jaar.

Peter en Marjolein Houthuijzen van Welling Catering & Grand café Bij Welling zijn verkozen tot de Duivense ondernemer van het jaar 2017.  De winnaars ontvingen hun prijs uit handen van burgemeester Rik de Lange. Naast eer en roem krijgt de Duivense ondernemer van het jaar een kunstwerk dat is gemaakt door de Duivense kunstenaar Will Schropp.

Voor bedrijven die net zijn begonnen is er de Spiegel & Reflex Duivense starter van het jaar-prijs, deze prijs ging naar Michiel de Warle van Liemers Fietsen, Michiel kreeg de prijs overhandigd door Jan Kütschruiter, de ondernemer van het jaar 2016.

De prijzen zijn bedoeld om het ondernemerschap in de gemeente Duiven te stimuleren. De jury, die bestond dit jaar uit Hans Willems (voorzitter), Ben Aartzen en Wim Oosterman, en hadden het moeilijker dan ooit om een keuze te maken uit de genomineerde kandidaten.

De vijf door het bestuur van MKB Duiven geselecteerde kandidaten voor Duivense ondernemer van 2017 waren:

• Peter en Marjolein Houthuijzen van Welling Catering & Grand café Bij Welling
• Jaap Wieleman van Impeco Sport & Event Logistics
• Edwin Sliekers van ICT@school & EloPartner
Jacqueline Reijers van Huize Vossendel, Monuta Jacqueline Reijers Uitvaartzorg & Buitengewone belevenissen
• Louis Bootsma van Glober Koffers

Voor bedrijven die net zijn begonnen is er de Spiegel & Reflex Duivense starter van het jaar-prijs.
De genomineerde starters waren:

• Karin Fikse en Rutger Fikse jr van Fikse Forwarding
• Michiel de Warle van Liemers Fietsen
• Edwin van Kempen en Eugenie Heemink van Enjoy Ballonvaarten