Politie heeft duidelijke beelden van overvaller in Duiven

Politie heeft duidelijke beelden van overvaller in Duiven

13 februari, 2020 Uit Door admin

Duiven – De politie is op zoek naar een man die op dinsdag 4 februari de supermarkt van Jumbo aan het Eilandplein in Duiven heeft overvallen. Na de overval ging de overvaller ervandoor op een witte damesfiets.
De overval gebeurt enkele minuten voor sluitingstijd. De politie stelde meteen een buurtonderzoek in, sprak met getuigen en hebben een Burgernetactie gestart, Maar de dader is nog spoorloos.

Er zijn nog duidelijker beelden van de verdachte, maar hij is in eerste instantie onherkenbaar te zien. ‘Dat doen we, omdat hem de kans willen geven zich eerst zelf bij ons te melden’, legt politiewoordvoerster Sigrid Passchier uit. ‘Mocht hij zich niet melden, dan laten we hem alsnog herkenbaar zien.’ De tekst gaat door onder de video 

De overval heeft veel indruk op de medewerkers gemaakt, zegt de eigenaar van de Jumbo aan het Eilandplein in Duiven.

De overvaller naar wie de politie op zoek is, is een man van ongeveer 1 meter 60 tot 1 meter 65 lang. Hij droeg een bivakmuts, een zwarte jas, een donkere broek en zwarte schoenen.

Weet u wie de dader is, herkent u de fiets of hebt u andere informatie in deze zaak, bel dan met de tiplijn van de politie op 0800-6070. U kunt ook Meld Misdaad Anoniem bellen op 0800-7000. Vermeld het zaaknummer 2020055408. Verder heeft de politie op haar website een tipfomulier dat u kunt invullen.

bron: Bureau GLD