Politie waarschuwt voor valse doodsberichten

19 februari, 2015 Uit Door admin

politie-embleemDe politie in Oost-Nederland waarschuwt voor telefoongesprekken waarbij de beller zich voordoet als een politiemedewerker. Mensen krijgen ten onrechte de pijnlijke boodschap dat een naaste is overleden.

De politie spreekt van een zieke grap en benadrukt dat slecht nieuws altijd persoonlijk door agenten wordt gebracht en nooit telefonisch.

Er zijn de afgelopen week op meerdere plekken in Nederland meldingen binnengekomen van mensen die een dergelijke boodschap kregen.
Het is nog niet bekend of één of meerdere mensen achter de telefoontjes zitten. De politie heeft de bellers nog niet weten te traceren.


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Duivenplaza het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!


There is no ads to display, Please add some