Nieuws uit Arnhem

Arnhem Plaza
Arnhem Plaza
Het Nederlands Vrouwenelftal speelt vrijdagavond 5 april in GelreDome een interland tegen Mexico. Dat heeft voetbalbond KNVB woensdagmiddag bekend gemaakt. De wedstrijd is onderdeel van de oefencampagne van de OranjeLeeuwinnen in aanloop naar het wereldkampioenschap in Frankrijk, komende zomer.
Arnhem Plaza
Arnhem Plaza heeft het bericht van Politie Arnhem-Zuid gedeeld.
Tussen vrijdag 8 februari 2019 - 22:30 uur en zaterdag 9 februari 2019 - 10:30 uur is er ingebroken in een personenauto op het Bergse hoofd te Arnhem. Uit de auto is een koffertje met medicijnen weggenomen, een tas met muziekinstrumenten en een tas met muziekstukken. Deze laatste tas is vanochtend terug gevonden bij de bushalte aan de Stadswaardenlaan.
Arnhem Plaza
Arnhem Plaza heeft het bericht van Gemeente Arnhem gedeeld.
Misschien onbekend maar zeker niet onbelangrijk (integendeel zelfs): het hoofdriool van onze stad. Maar liefst 70% van de inwoners van Arnhem-Noord is hier op aangesloten 💩 ! Vandaag mochten de vinders van de Gouden Drol een kijkje nemen onder de grond. Het uitzicht is er best uniek, dus dat wilden we je niet onthouden. Kijk gerust even rond!

Op dit moment wordt het hoofdriool gerestaureerd. Wil je meer weten over deze werkzaamheden? Kijk dan op www.arnhem.nl/hoofdriool.
Arnhem Plaza
Arnhem Plaza
update: de vrouw is in goede gezondheid aangetroffen
Arnhem Plaza
Arnhem Plaza heeft het bericht van Bricks of Arnhem gedeeld.
Woensdag 13 februarie om 17:10 is er een speciale Bricks of Arnhem voorstelling van De LEGO Film van LEGO bij Pathé!

Altijd al benieuwd geweest wie er achter Bricks of Arnhem zit? Of wil jou minifiguur een selfie met Bricky of één van de andere hoofdrol spelers? Dat kan dus op deze speciale Bricks of Arnhem fanmeet! Zorg dat je op tijd bent, want voor aanvang zal Bricky een foto maken van de zaal en alle fans! En misschien nog wel belangrijker.. Kom je naar de film en ben je een volger van Bricks of Arnhem? De krijg je van Emmet een gratis popcorn voor tijdens de film!