Nieuws uit Zevenaar

ZevenaarPlaza
ZevenaarPlaza heeft een foto van Gemeente Zevenaar gedeeld.
De voormalige productiehal naast het gemeentehuis in Zevenaar opent in 2019 opnieuw haar deuren. De werknaam is nu HAL12, maar moet het Turmac worden? Jij mag het zeggen!

Verschillende organisaties vestigen zich in het gebouw en bieden je sociale, educatieve en culturele programma’s aan. Zo kun je er straks bijvoorbeeld een boek lenen, een film kijken, terecht voor jouw zorgvragen of een paspoort aanvragen.

Welke naam vind jij het best passen bij deze nieuwe functie van de ooit fabriekshal, HAL12 of Turmac? Stem op de naam die jouw het meest aanspreekt op http://bit.ly/2BDlXyB. Stemmen kan tot en met zondag 3 maart 2019.

De naam waarop het meest gestemd is, zie je straks ook echt terug op de gevel van het gebouw.
ZevenaarPlaza
ZevenaarPlaza
Vanaf donderdag 14 februari vinden werkzaamheden plaats aan de Ringbaan-Oost in Zevenaar. Het fietsverkeer wordt vanaf de rotonde Hengelder-Ringbaan Oost tot de rotonde Babberichseweg-Landeweerdijk via de andere zijde van de weg omgeleid. http://bit.ly/2V0BIa9
ZevenaarPlaza
ZevenaarPlaza
Poging straatroof in Zevenaar, de politie zoekt getuigen

https://www.zevenaarplaza.nl/poging-straatroof-politie-zoekt-getuigen/
ZevenaarPlaza
ZevenaarPlaza heeft het bericht van Brandweer Giesbeek gedeeld.
Dinsdagmiddag is Brandweer Giesbeek samen met Brandweer Doesburg uitgerukt voor een meting van een vreemde lucht in een woning in Giesbeek. Vermoedelijk ging het om een lekkende jerrycan.
ZevenaarPlaza
ZevenaarPlaza heeft het bericht van Politie Zevenaar gedeeld.
Word jij of je vriend(in) lastiggevallen? Of geïntimideerd en gechanteerd, bijvoorbeeld met naaktfoto’s? Deel je verhaal met de politie en kom te weten wat jij kunt doen om dit te stoppen.
ZevenaarPlaza
ZevenaarPlaza heeft een foto van Gemeente Zevenaar gedeeld.
De informatieavond over de #woningverzakkingen werd gisteren goed bezocht. Wilt u de presentaties die gegeven zijn nog eens rustig bekijken? Dat kan op http://bit.ly/2MW44Q7