Rotary Duiven golft weer voor het goede doel!

Rotary Duiven golft weer voor het goede doel!

15 september, 2019 Uit Door admin

Duiven – Vrijdag 13 september 2019 heeft Rotary Duiven voor de tweede keer het park-golftoernooi “Horsterpark Open” georganiseerd in het Horsterpark in Duiven.

Dit jaar heeft Ekris, de BMW en MINI dealer zich verbonden aan Horsterpark Open. Met 80 deelnemers werd gespeeld op een technisch moeilijke baan die speciaal voor deze gelegenheid is aangelegd. Burgemeester Rik de Lange mocht de eerste afslag doen. Veel plezier, fanatiek spel, enthousiasme, wijn en kaas tussen hole 4 en 5, wedstrijd chippen, mooie prijzen en perfect weer. De prijs voor een hole-in one, een mini, werd niet gewonnen en ging weer terug naar Ekris. De dag werd afgesloten met een heerlijke barbecue bij het theepaviljoen in het park.

Ekris Horsterpark Open was weer een geweldig succes. Dankzij de grote opkomst van spelers, belangstellenden en de donatie door sponsoren is een fantastisch bedrag opgehaald. Arjan ter Bogt, voorzitter Rotary Duiven, reikte 2 cheques uit van ieder € 2.000,- aan Stichting kerstontmoeting Duiven en Westervoort en Home-Start de Liemers. In 2020 zal Horsterpark Open weer plaatsvinden. Voor data en inschrijfmogelijkheden kijk op Facebook – Rotary-Duiven.

Foto v. l.n.r: Eline van Kuijk en Loes Hulsebosch (Home-Start de Liemers), Joop Harmeen (Stg. Kerstontmoeting Duiven en Westervoort) en Arjan ter Bogt (Rotary Duiven).