Rotary Duiven organiseert derde editie van Horsterpark Golf Open

Rotary Duiven organiseert derde editie van Horsterpark Golf Open

27 augustus, 2021 Uit Door admin

Rotary Duiven organiseert op vrijdag 3 september de derde editie van het Horsterpark Open Golftoernooi voor het goede doel!.

Het Horsterpark wordt omgetoverd in een golfcourt met 9-holes. Om 13.00 uur zal burgemeester Huub Hieltjes de eerste afslag verrichten en de dag eindigt met een barbecue.

Programma:
12.30 uur Ontvangst
13.00 uur Welkom door de voorzitter van Rotary Duiven
13.05 uur Openingswoord en eerste afslag door burgemeester Huub Hieltjes
17.00 uur Einde toernooi, scorekaarten inleveren
17.45 uur Barbecue en prijsuitreiking
20.00 uur einde Rotary golfdag.

De opbrengst van deze editie gaat naar twee goede doelen: “Zorgkanjers Bedankt!” en “Dagcentra de Berken in Duiven en de Lockhorst in Didam” (onderdeel Zozijn).

Zorgkanjers Bedankt!
Zorgkanjers Bedankt! is een initiatief van de organisatie achter “Dickens in de Liemers” die een onvergetelijke dag willen verzorgen voor de zorgmedewerkers om hun op deze manier te bedanken voor hun inzet tijdens de coronapandemie en woonachtig of werkzaam zijn in de gemeenten Duiven en Westervoort. Op 24 en 25 september is dit feest.

Dagcentra de Berken en de Lockhorst
Dagcentra de Berken in Duiven en de Lockhorst in Didam (onderdeel van ZoZijn) verzorgen dagopvang voor cliënten met een verstandelijk en/of lichamelijke beperking, De dagcentra zijn een gezamenlijke actie gestart voor de aanschaf van een belevenis aanraakscherm. Dit is een soort iPad maar dan op tafelformaat. Hierop worden de zintuigen van deelnemers geprikkeld door spelletjes, foto’s en muziek.

Er wordt Texas Scramble gespeeld in teams van 2 personen. Een golfhandicap is niet nodig om deel te nemen. Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor dit golftoernooi, klik hier om je in te schrijven of om je aan te melden als bezoeker, inclusief deelname aan barbecue.


There is no ads to display, Please add some