Stap terug in de tijd: beleef de magie van Dickens in de Liemers

Stap terug in de tijd: beleef de magie van Dickens in de Liemers

28 november, 2023 Uit Door admin

De feestdagen komen eraan en in het Horsterpark in Duiven zijn de voorbereidingen voor het betoverende evenement “Dickens in de Liemers” in volle gang. Dit jaar wordt het sfeervolle spektakel gehouden op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 december. En de toegang tot dit betoverende kerstfestijn is gratis!

Terug in de Tijd met Charles Dickens
Stap terug in de tijd van de beroemde schrijver Charles Dickens en laat je onderdompelen in de sfeer van zijn tijd. Het Horsterpark, dat speciaal voor dit evenement wordt omgetoverd, ademt de atmosfeer van weleer. Bezoekers zullen zich tussen boeren, burgers, buitenlui, schoorsteenvegers en schoenenpoetsers bevinden. Zwervers bedelen om geld, wasvrouwen doen hun wasje, boefjes stelen rond, en de veldwachter handhaaft de orde. Kantoorklerken, keurige dames en deftige notabelen flaneren door de straten en buigen diep als de kleurrijke Dickensparade voorbijtrekt. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen bezoekers hun geluk beproeven bij het Rad van Fortuin en de verloting.

Optredens en Vermaak voor Jong en Oud
Het Horsterpark komt tot leven met talloze optredens. Op het kinderplein kunnen de jongsten genieten van een poppenkast en luisteren naar de verhalenverteller. De geur van popcorn, marshmallows, glühwein en brandend hout zweeft door het verlichte park. In het sfeervolle theater worden bezoekers getrakteerd op toneelspel, zang en dans van kinderen, en de betoverende kerstliederen van diverse muziekgroepen.

Kerstsfeer en Ambacht op de Kerstmarkt
Straatmuzikanten dragen bij aan de betoverende kerstsfeer, terwijl vuurkorven en duizenden lichtjes het Horsterpark omtoveren tot een sprookjesachtige omgeving. Op de kerstmarkt bieden kooplui hun waar aan, en handwerkers demonstreren vol trots hun ambacht. Met meer dan 50 kramen vol mooie, leuke en lekkere spullen is er voor elk wat wils.

Beleef Dickens in de Liemers: 8, 9 en 10 december 2023
Mis deze unieke belevenis niet en kom naar het Horsterpark, gelegen aan Horsterparklaan 3 in Duiven, tijdens het weekend van 8, 9 en 10 december 2023. Voor de laatste updates, bezoek de officiële website van Dickens in de Liemers: www.dickensindeliemers.nl.

Volg Dickens in de Liemers ook op sociale media voor een voorproefje van het spektakel: Facebook, Twitter en Instagram onder de hashtag #DickensindeLiemers.

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Charles Dickens en laat de magie van het seizoen tot leven komen!