Start aanmelding kinderen voor 30e Roefeldag Duiven!

Start aanmelding kinderen voor 30e Roefeldag Duiven!

28 maart, 2024 Uit Door admin

Vanaf 30 maart t/m 20 april a.s. kunnen kinderen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 van een basisschool uit Duiven, Groessen of Loo zich gratis aanmelden voor de 30e Roefeldag in Duiven op zaterdag 22 juni 2024.Vanwege dit jubileum, wordt dit een extra feestelijke dag.

Waarom roefelen?
Roefelen is Belgisch voor ‘kennismaken’ of ‘ontdekken’. Kinderen kunnen op deze dag in groepjes van maximaal 6 een kijkje nemen bij verschillende bedrijven uit de gemeenten Duiven en Westervoort plus enkele bezoekadressen in Zevenaar. Ze krijgen informatie over het bedrijf dat ze bezoeken en over de bestaande beroepen. Soms mogen ze ook meewerken. Op deze manier kunnen de kinderen zich oriënteren op hun beroepskeuze. Ze bezoeken op de Roefeldag 2 of 3 bedrijven en een bezoek duurt ongeveer 45 minuten.

Praktische informatie
Kinderen mogen zelf groepjes maken of zich individueel opgeven en worden begeleid door een volwassene. De hele dag zijn er busjes aanwezig met een chauffeur om de kinderen van het ene naar het andere bedrijf te vervoeren. Aanmelding is noodzakelijk en kan via een formulier op de website www.roefeldag-duiven.nl. Kinderen kunnen geen voorkeur voor een bepaald bedrijf aangeven en worden willekeurig ingedeeld.

Sociale media
Op de website kunnen zowel (deelnemende) kinderen, bedrijven en belangstellenden informatie vinden over de Roefeldag. Zie ook Instagram en Facebook voor het actuele nieuws. Kijk bij Roefeldag-Duiven. Bedrijven Bedrijven die eerder hebben deelgenomen aan de Roefeldag worden door bedrijvenbezoekers benaderd. Nieuwe bedrijven zijn natuurlijk ook van harte welkom en kunnen zich aanmelden via info@roefeldag-duiven.nl.