Steekincident in Duiven: meerdere minderjarigen gewond

Steekincident in Duiven: meerdere minderjarigen gewond

25 april, 2024 Uit Door admin

Donderdagmiddag heeft er een steekincident plaatsgevonden in de rustige wijk in Duiven-Zuid in de gemeente Duiven. Volgens een politieverklaring zijn meerdere minderjarige personen gewond geraakt bij het voorval, dat plaatsvond op de Saffier.

De melding dat er een steekpartij was bereikte de hulpdiensten even na 16.40 uur. Onmiddellijk werden verschillende ambulances, politie-eenheden en het Mobiel Medisch Team met een traumahelikopter naar het opgegeven adres gedirigeerd.

Bij aankomst ontdekten de hulpdiensten een jongeman die gewond was geraakt in een van de woningen. Hij werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. In een nabijgelegen huis troffen ze een ander slachtoffer aan, ook deze persoon werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een derde persoon liep ook verwondingen op maar heeft zelfstandig de huisarts bezocht.

Alle drie gewonde personen worden ook als verdachten beschouwd, aldus een woordvoerder van de politie. Bovendien is een vierde verdachte gearresteerd, die geen verwondingen heeft opgelopen. Het motief achter deze steekpartij blijft vooralsnog in nevelen gehuld. De politie heeft bevestigd dat zij momenteel intensief onderzoek verricht om meer duidelijkheid te krijgen over de achtergrond van deze steekpartij.