Succesvolle inkoopactie voor zonnepanelen en woningisolatie is bijna afgerond

Succesvolle inkoopactie voor zonnepanelen en woningisolatie is bijna afgerond

15 juli, 2019 Uit Door admin

Meer dan 350 deelnemers voor actie Winst uit je woning

De teller staat inmiddels op 450 aangevraagde maatregelen in de gemeente Duiven. Hiermee is de actie Winst uit je woning een groot succes te noemen! Het Liemers Energieloket is zeer tevreden over de grote belangstelling voor het verduurzamen van de woning. Geïnteresseerden kunnen zich tot 21 juli 2019 vrijblijvend inschrijven op www.liemersenergieloket.nl/winstuitjewoning

Eind april 2019 is het Liemers Energieloket in samenwerking met Winst uit je woning en de gemeenten Duiven, Westervoort, Doesburg en Zevenaar de advies- en inkoopactie voor zonnepanelen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas gestart. Om bewoners te attenderen op deze actie werd er een brief gestuurd naar ruim 7.000 bewoners met een koopwoning. Na ruim 2 maanden en 62 adviezen aan huis loopt de actie op haar einde.

Een comfortabel huis en een lagere energierekening
Na een traject van aanmelden, een huisbezoek en offertes gericht op de specifieke situatie kozen 50 huishoudens voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, isolatieglas en/of zonnepanelen.

Op de site www.liemersenergieloket.nl/winstuitjewoning is alle informatie te vinden over de actie. Bewoners met vragen bellen met de helpdesk op: 023-583 6936.