Team Duiven Alpe d’HuZes haalt enorm bedrag op voor KWF

Team Duiven Alpe d’HuZes haalt enorm bedrag op voor KWF

25 september, 2019 Uit Door admin

Duiven – Op donderdag 6 juni nam Team Duiven alweer voor de 7e keer deel aan de Alpe d’HuZes. Hét evenement waar duizenden fietsers en wandelaars de Alpe d’Huez beklimmen voor het KWF.

Team Duiven nam dit jaar deel met een team van 15 wandelaars en fietsers onder leiding van Sjon en Britt Gieling. Na een lange voorbereiding was het zo ver om naar Frankrijk af te reizen. Het beloofde een prachtige
week te worden met een lach en een traan.

2 teamleden zijn op woensdag gestart tijdens de Alpe d’HuZus en zorgden op donderdag voor de ondersteuning boven op de berg. Op donderdag stonden 8 wandelaars en 5 fietsers om half 6 aan de start, ieder met zijn eigen doel. Na een hele dag afzien onder het motto ‘’opgeven is geen optie’’ kwam de laatste deelnemer van Team Duiven om 19.00 uur over de finish en had ieder zijn persoonlijke doel bereikt, van 1 tot 4 beklimmingen.

Team Duiven beklom tijdens de koersdagen 32 keer de legendarische ‘’Nederlandse’’ berg. De beklimmingen tijdens de koersdagen waren persoonlijke successen, maar het belangrijkste doel was om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF.

Team Duiven organiseerde het hele jaar diverse activiteiten. Naast het trainingstenue waar bedrijven een logo op konden ‘’kopen’’ werden er
een bingo, spinningmarathon, hortensiaverkoop en diner georganiseerd. Dit resulteerde in een prachtig bedrag van ruim € 60.000,- voor het KWF.
Alpe d’HuZes 2019 zit erop. Vanaf oktober gaat Team Duiven weer beginnen met de voorbereidingen voor Alpe d’HuZes 2020 om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF, zodat niemand meer dood hoeft te gaan aan kanker.