Team Duiven Alpe d’HuZes haalt kwart miljoen euro op voor KWF

Team Duiven Alpe d’HuZes haalt kwart miljoen euro op voor KWF

5 januari, 2020 Uit Door admin

DUIVEN – Op donderdag 4 juni 2020 zal Team Duiven voor de 8e keer deelnemen aan de Alpe d’HuZes. Het evenement waar duizenden fietsers en wandelaars de Alpe d’Huez beklimmen voor het KWF. Team Duiven neemt in 2020 voor de 8e keer deel met een team van 10 deelnemers onder leiding van Sjon en Britt Gieling.

Van 2012 t/m 2019 is Team Duiven, telkens in een andere samenstelling, actief geweest op de Alpe, met uitzondering van 2018. Ook in 2020 gaan de 10 teamleden één of meerdere keren de berg op. Het streefbedrag per team, per deelname is € 25.000. In deze 7 keer is er in totaal nu al meer dan € 250.000 opgehaald voor het KWF. Sjon Gieling: ‘Dit is een megabedrag en we zijn er met z’n allen ook trots op dat we deze mijlpaal hebben gehaald. Voor 2020 hopen we weer op een recordbedrag, zodat we de 3 ton zeker gaan passeren’.

Persoonlijke successen voor een gezamenlijk doel
De beklimmingen tijdens deze dag worden persoonlijke successen voor de deelnemers. Echter is het belangrijkste doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Inmiddels is het team begonnen met de voorbereidingen en staan er diverse activiteiten op de planning. Activiteiten als de spinningmarathon, bingo, hortensiaverkoop en diner worden in aanloop naar de Alpe d’ HuZes weer georganiseerd. Voor 2020 gaat het ophalen van sponsorgeld de goede kant op en staat er al bijna €10.000 euro op de teller.

Alle sponsorbijdragen, donaties en giften die Team Duiven ontvangt, gaan rechtstreeks naar het KWF om onderzoek naar kanker mogelijk te maken, zodat er niemand meer doodgaat aan kanker. Wilt u meer weten over de activiteiten van Team Duiven of wilt u doneren? Kijk op https://www.facebook.com/teamduivenAD6/