Tessa heeft droomdag van haar leven

Tessa heeft droomdag van haar leven

20 maart, 2023 Uit Door admin

Afgelopen vrijdag beleefde Tessa Kemper (6) uit Duiven de dag van haar leven. Tessa heeft vanwege problemen met haar urinewegen heel vaak in het ziekenhuis gelegen en daarom kreeg ze deze heuse verwendag aangeboden.

Samen met haar vriendin Esmee werd ze bij school opgehaald in een roze limousine. De twee meiden kregen een echte VIP behandeling aangeboden. Ze reden in de limousine naar de Efteling in Kaatsheuvel waar ze een kijkje kregen achter de schermen van de Efteling. En dan voornamelijk bij de achtbanen, want Tessa wil later achtbaan bouwer worden. Ze mag op een later tijdstip nog met het hele gezin een dag gratis naar de Efteling 

Na het bezoek aan de Efteling kreeg Tessa een schoonheidsbehandeling bij de schoonheidssalon Nr15 in Duiven van Annemarie Bolder. Hierna ging de reis naar Arnhem, waar Tessa een fotoshoot in een prinsessenjurk kreeg bij fotostudio Shoots & More. Na de fotoshoot werd er nog een heerlijke pizza gegeten bij Happy Italy in Arnhem.

Janneke en Frank Deenen uit Westervoort hebben voor Tessa geld ingezameld via Dream4kids om deze dag mogelijk te maken. Ze vonden dat Tessa echt toe was aan een dag vol met alleen maar leuke dingen doen. Samen met de moeder van Tessa en Janneke en Frank en de fotograaf was het een fantastische droomdag voor Tessa.