Weer gratis kamperen tijdens de buurtcamping op het Horsterpark

Weer gratis kamperen tijdens de buurtcamping op het Horsterpark

26 mei, 2022 Uit Door admin

Dit jaar is het voor mensen uit Duiven en omgeving weer mogelijk om gratis te kamperen in het Horsterpark. 18 en 19 juni organiseert Zo!Diva voor de 6e keer de buurtcamping, de deelname is gratis.

Wil je je kampeeruitrusting testen of alles klaar is voor de vakantie of mensen leren kennen? Met een gitaar bij een kampvuur zitten? Heerlijk BBQ-en in het Horsterpark? Ga dan kamperen op de buurtcamping! Stroom, water, BBQ’s en toiletten zijn aanwezig.

Buurtcamping
De buurtcamping is een idee afkomstig uit Amsterdam, je kunt jaren bij iemand in de straat wonen en geen idee hebben wie het zijn maar op een camping leer je heel snel de mensen kennen op je kampeerveld. Als je dus mensen uit een stad samen laat kamperen leren ze elkaar snel kennen. Dat is een goed plan dachten ze van Zo!Diva, “dat gaan we ook in Duiven organiseren!”. Door Corona heeft Zo!Diva van de laatste twee edities af moeten zien maar dit jaar gaat alles gewoon door.

Kleine beurs
Voor mensen met een kleine beurs die zelf geen kampeerspullen hebben zijn er een aantal tenten, slaapzakken en luchtbedden beschikbaar gesteld door Liemers Caravans!

Zo!Diva
Zo!Diva is een stichting die als doel hebben om Duivenaren met elkaar en de omgeving te verbinden. Jong, oud, arm of rijk, iedereen kan en mag meedoen met de leuke activiteiten van Zo!Diva. 

U bent welkom vanaf Zaterdag 12.00 uur t/m Zondag 15.00 uur op het grote veld in het Horsterpark in Duiven. Wel dient men in te schrijven om een plekje te bemachtigen op de Buurtcamping.
Het inschrijfformulier vind je hier –> https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdecrI6mJe1kGbx0Ol61q8sIvYR3CyrImYDuTWC4AXPUNk1gg/viewform?