Welkom in de WijKern!

Welkom in de WijKern!

18 januari, 2023 Uit Door admin

De WijKern is een centrum voor Ontmoeting & Activiteiten, gehuisvest in een prachtige nieuwe locatie aan het Eilandplein 302. In het verzamelgebouw, dat ook de naam ‘De WijKern’ draagt hebben ook andere maatschappelijke organisaties onderdak. Zoals de IKC Het Veer, het Consultatiebureau, Vluchtelingenwerk en Mikado. Dit zorgt tezamen voor een energieke dynamiek. Jong en oud, weerbaar en kwetsbaar komen binnen!    

 

Iedere dag van de week zijn er activiteiten in de WijKern. Er worden ruimtes verhuurd aan andere verenigingen zoals een biljartvereniging en een koersbalvereniging. Af en toe zijn er bezigheden zoals bijvoorbeeld een Klaverjastoernooi of een lezing of themabijeenkomst. Er is altijd bedrijvigheid!

 

Met een informeel team van zo’n 35 vrijwilligers wordt alles gedaan. Van het besturen van de randvoorwaarden tot aan de inkoop van drank en van de barbemensing tot aan de pr/communicatie.

 

De WijKern kan nieuwe vrijwilligers gebruiken! Vrijwilliger worden in een leuke, sociale en informele club? Neem dan contact op met Hugo Boschker: hugo.boschker@gmail.com of bel: 06-22547707