Wethouders Westervoort en Duiven en ondernemers trappen FietsChallengeA12 af

Wethouders Westervoort en Duiven en ondernemers trappen FietsChallengeA12 af

19 april, 2023 Uit Door admin

Wethouder Gemma Tiedink van Duiven, wethouder Peter Pennekamp van Westervoort, Rudy Willemse, directeur van IA groep uit Duiven en Axel Jansen, voorzitter van De Liemerse ondernemersvereniging Lindus trapten deze week op het bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf letterlijk de FietsChallengeA12 af.

 

Zij fietsen samen een smoothie, terwijl een fietsmaker hun fietsen checkte. Ook medewerkers van bedrijven op het bedrijventerrein konden gebruikmaken van deze diensten. De aftrap markeerde de start van FietsChallengeA12, die nog tot 15 oktober loopt. De actie heeft uiteindelijk tot doel om bij te dragen aan de vermindering van de drukte op de A12. Tegelijkertijd levert het deelnemers ook direct zelf iets op: betere gezondheid, besparing op benzine, winnen van prijzen en een bijdrage aan een goed doel naar keuze. Je kunt op ieder moment tot 15 oktober opstappen. Deelname is gratis. Aanmelden kan via www.fietschallengea12.nl.

 

Over A12 Slim Reizen

De FietsChallengeA12 wordt georganiseerd door het programma A12 Slim Reizen. In dit programma werken het bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen uit de A12-regio samen aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio. Dit doen zij door reizigers en bedrijven te stimuleren om anders te reizen. Het project A12 Slim Reizen is onderdeel van Slim & Schoon Onderweg, het regionale programma voor een schonere en beter bereikbare regio.

 

foto: Jeroen Liemers Studio38c