Gospelkoor YES houdt open repetitieavond

Gospelkoor YES houdt open repetitieavond

15 juli, 2021 Uit Door admin

Op dinsdagavond 20 juli houdt gospelkoor YES uit Oosterbeek haar open repetitieavond. Deze repetitie zal worden gehouden in de Witte Kapel in Duiven. De Kapel ligt aan de Rijksweg, maar de hoofdingang is via de parkeerplaats van het gemeentehuis aan de Kastanjelaan te bereiken.

Op deze locatie houdt het koor tot de zomerstop hun repetities, daarna zullen ze weer naar de locatie in Oosterbeek gaan in de Vredebergkerk. De avond begint om 20.30u en het koor zingt deze avond zonder pauze door, je kunt zelf even iets meenemen om de keel te smeren.

Spreekt het jou aan om gospels mee te oefenen, je bent van harte welkom! Het koor bestaat uit ongeveer 30 enthousiaste leden en staat onder muzikale begeleiding van dirigent Klaas Hoefnagel. Het koor treedt straks graag weer op in kerkdiensten in de regio en hopen in de toekomst weer een concert te geven met een avondvullend programma.

YES is een interkerkelijk gospelkoor en de leden komen uit verschillende stromingen vanuit Oosterbeek, Ede, Bennekom, Duiven, Doorwerth, Renkum, Arnhem, Velp, Didam en Heteren. Een uniek koor dus!
Voor meer info kun je op hun website kijken: www.gospelkooryes.nl en op Facebook en Instagram.